Услуги в областта на софтуерната разработка, които ще изведат Вашия бизнес или проект на ново равнище и ще Ви осигурят предимство.

Имате проблем?

Ние сме тук за да Ви помогнем с нашата експертиза и всеотдаен екип.

Gatelink предоставя услуги свързани с разработката на софтуер, като паралелно с това оказваме съдействие при изпълнението на комплексни технологични проекти. Някои от аспектите, които обхващаме, без да се ограничаваме само до тях са: разработка на приложения, автоматично и ръчно тестване на софтуерни приложения и системи, проектиране и разработване на бази от данни, други.

В софтуерните услуги и свързаните с тях решения нашият екип имплементира технологии и инструменти, които са се доказали в международната практика и ни дават основание да предоставяме гаранции за висока степен на надеждност и отказо-устойчивост. През годините екипа на Gatelink успешно е усвоил и прилага в работата си технологии като: DataSnap, REST, SOAP, FireBird, MS SQL, Oracle, Mongo DB, Azure, Visual Studio, FireDac, Delphi, C++, C#, JSON, HTML 5, CSS 3, JavaScript и много други.

Някои от областите, в които активно работим са: приложения тип „Клиент-Сървър“, уеб-базирани, мобилни, сървърни, крайни приложения и други.

Ако сте уверени, че можем да си бъде взаимно полезни и да спечелим от техническа гледна точка, чувствайте се свободни да се свържете с нас на посочения имейл адрес:

office@gatelink.bg

или използвайте приложената контактна форма.

Свържете се с нас днес и ние с радост ще ви помогнем!