Нашите образователни и обучителни услуги накратко:

В бързо променящия се технологичен свят, доброто ниво на познания и професионални компетенции са от първостепенно значение. Тук в Gatelink вярваме, че образованието и работата са неразделни, затова се стремим към създаване на образователни програми позволяващи учене чрез работа и обратно.

Образователните и обучителните ни инициативи не са насочени само към технически специалисти и кадри. Стремежът ни е да обхванем всички: от учениците в училището, студентите в университетите до бизнеса, държавните и административни структури.

Към настоящия момент не предоставяме публично информация за образователните и обучителните ни проекти и инициативи. Все пак Ви каним да разгледате областите, които обхващаме чрез нашите обучителни и образователни проекти и услуги.

  • Киберсигурност и защита на лични данни - практики, средства и други;
  • Принципи и практики при разработката на софтуер;
  • Системно проектиране, системни архитектури и системна сигурност;
  • Присъствие в дигитални и социални медии;
  • Бизнес планиране и бизнес разузнаване;
  • Специализирани обучения в сектор Национална и Регионална Сигурност;

Информираме Ви, че компанията ни предоставя обучителни и образователни услуги след като всички детайли са били предварително обсъдени и изчистени. Това изискване се налага, поради спецификата на материята, която бива обхващана в курсовете.

За повече информация, за да организираме обучително или образователно събитие, проект или друго, моля свържете се с нас на посочения имейл адрес:

office@gatelink.bg

или използвайте приложената контактна форма.

Свържете се с нас сега и нека заедно организираме всичко!