Съвременни технологии

Иновативен подход

Добре дошли в Gatelink, вашият доверен партньор в областта на решенията за киберсигурност, кибер отбрана, информационна сигурност и цялостни ИТ решения.

Приемете предизвикателството...!

Свържете се с нас

Опит и Експертиза

Ние притежаваме значителен опит в проектирането, разработката и интеграцията на сложни комуникационни и ИТ - системи както и системи за киберсигурност;

Иновация и Кретивност

В нашите решения ние комбинираме класически и модерни методи за оптимални защита и сигурност. Мислим нестандартно, но се придържаме към стандартите.

Съвършенство и Прецизност

Стремим се да бъдем най-добрите в това, което правим, защото имаме страст към сигурността и технологиите. Ние не предлагаме само едностранчиви решения, ние предоставяме цялостни, завършени системи и продукти отчитащи всеки един аспект.

Ние сме малка компания, която притежава традициите на голяма.

За нас:

Ние сме българска ИТ компания, която е специализирана в проектирането, разработката и предоставянето на цялостни решения в областта на Информационните технологии, киберсигурността, информационната сигурност, защитата на личните данни, кибер отбраната. Ние предлагаме на своите клиенти индивидуални хардуерни и софтуерни решения, съобразени с техните специфични нужди.
Смело можем да заявим, почти всеки един от членовете на нашия екип протежава повече от 20-години опит в ИТ-сектора и през годините е работил по проекти на големи компании, както и такива в правителствения сектор.
Имаме страст към сигурността и технологиите, затова и винаги се стремим да предоставяме на своите клиенти най-добрите възможни решения съобразно техните икономически възможности при това в кратки срокове.
Разбираме принципите на зелените технологии, Изкуствения интелект и Машинното обучение, защото ние работим в тези области от години. Близкото ни сътрудничество с водещи R&D-структури ни позволява да ви предлагаме иновативни решения, които са в състояние да неутрализират почти всяка съвременна заплаха.

винаги е добре да знаеш с кого работиш

Партньори

Вярваме, че партньорите са тези, които те правят успешен. Привилегировани сме, че имаме възможността да си партнираме с доказани лидери на ИТ пазара. Тези партньорства ни позволяват да предоставяме на своите клиенти модерни решения, които са съвместими със съществуващите международни стандарти и отговарят адекватно на съвременните заплахи и екологични политики. Полагаме значителни грижи за да подхранваме тези партньорства и да ги развиваме напред във времето. Наясно сме с отговорността да бъдеш партньор на такива компании, затова се стремим да поддържаме нашият екип на необходимото ниво посредством нужните обучения и сертификации, които да ни позволят да предоставяме повече решения с принадена стойност на нашите клиенти.