Съвременни технологии

Индивидуални решения

Добре дошли в Gatelink, Вашият партньор в света на информационните технологии, софтуерната разработка, обработката на данни и киберсигурността.

Ние не просто консултираме и разработваме, ние предоставяме решенията на утрешния ден.

Свържете се с нас

За нас:

Нашата история:

Gatelink e българска ИТ фирма, учредена през Декември 2020г. на основата на инженерно-развойната група Gate-92 DG и фирма Гея-92 ООД. Gatelink e основен представител, вендор и технически партньор на Gate-92 DG.

Ние сме фирма, която обединява в себе си дългогодишния опит на специалисти, работили по редица технологични проекти на водещи компании от ИТ-сектора и сектор „Сигурност“. Базата от специфично знание, с което разполага нашият екип ни позволява да предоставяме на своите клиенти и партньори адаптирани и висококачествени решения и продукти, които са съобразени с последните технологични нововъведения.

Спектърът на нашите дейности обхваща области като: информационна сигурност, кибер сигурност, защита на лични данни, софтуерна разработка, ИТ-консултантски услуги, проектиране, разработка и внедряване на специализирани софтуерни системи и решения, организиране и провеждане на специализирани обучения, аналитични и маркетингови услуги, специализирани услуги за гражданите и бизнеса.

Ние сме създали собствен бизнес модел, различаващ се значително от всичко познато до момента, защото Gatelink е не просто доставчик на цялостни и интегрирани решения. Нашата фирма се е специализирала в предоставянето на цялостни комплексни решения, обхващащи и най-малките детайли, подходящи за широк спектър от икономически сфери и бизнес дейности.

Мисия и Ценности:

Ние сме не просто фирма специализирана в проектирането, разработката и внедряването на специализирани софтуерни решения и предоставянето на ИТ-консултантски услуги. Приели сме като своя мисия осигуряването на най-съвременните решения и технологии за нашите клиенти. Всички наши клиенти за нас са партньори независимо от времето, през което сме работили заедно. Вярваме в дългосрочните партньорства и затова се стремим да предоставяме на своите клиенти и партньори решения изцяло съобразени с техните нужди и потребности.

Целта ни е да установим нови тенденции в сферата на софтуерната разработка, проектирането и внедряването на специализирани софтуерни системи, ИТ-консултантските услуги и информационно-аналитичните бизнес услуги. В допълнение ние целим да предоставяме достъпни и надеждни индивидуализирани решения на нашите клиенти и партньори.

С екип съставен от специалисти, работили през последните 20 години за редица технологични стартъпи, компании лидери в предоставянето на ИТ инфраструктурни системи и решения, държавни и правителствени институции, технологични лидери като IBM, HP и други, ние сме горди да заявим, че разполагаме със солидни знания и ноу-хау, от което Вие и/или Вашият бизнес или Вашата организация бихте могли да се възползвате. Гордеем се с възможността да поддържаме тесни партньорски взаимоотношения с една от водещите развойни и научно-изследователски асоциации, което от своя страна ни позволява да обединим усилия по посока предоставянето на строго индивидуални и специализирани решения.

винаги е добре да знаеш с кого работиш

Партньори

Вярваме, че правилните партньори са тези, които те правят успешен. За нас е привилегия възможността да си партнираме с доказани лидери на ИТ пазара. Съществуването на тези партньорства ни позволява да предоставяме на нашите клиенти върхови решения, съобразени с международните стандарти. Знаем, че отговорността да си партньор на световни пазарни лидери е отговорност и предизвикателство, но това ни позволява да се усъвършенстваме и да предоставяме все по-качествени и надеждни решения за вашия бизнес.