Съвременни технологии

Индивидуални решения

Добре дошли в Gatelink, Вашия гид в света на информационните технологии, софтуерните разработки, маркетинга, управлението на риска и бизнес развитието.

Ние не просто консултираме и разработваме, ние предоставяме решенията на утрешния ден.

Свържете се с нас

За нас:

Нашата история:

Ние сме малка IT консултантска компания, специализирала се в предоставянето на IT-консултантски услуги, бизнес консултации, пазарни и промишлени анализи и проучвания, услуги в областта на софтуерната разработка. В нашето портфолио от продукти и услуги, сме включили и специализирани услуги и дейности в области като: киберсигурност, защита на информация и лични данни, специализирани обучения, проектиране и реализация на специализирани софтуерни системи и решения.

Мисия и Ценности:

Ние не сме просто компания специализирана в предоставянето на IT-консултантски услуги и свързани с тях решения и системи. Наша мисия е осигуряването на най-съвременните решения и технологии за нашите клиенти, което ни позволява да използваме бизнес отношенията си в максимална степен. Всички клиенти за нас са партньори независимо от времето, през което сме работили заедно.

Целта ни е да установим нови тенденции в сферата на IT-консултантските услуги. Да предоставяме достъпни и надеждни индивидуализирани решения на нашите клиенти и партньори.

С екип съставен от специалисти, работили през последните 20 години за редица технологични стартъпи, компании лидери в предоставянето на IT инфраструктурни системи и решения, държавни и правителствени институции, технологични лидери като IBM и HP, ние сме горди да заявим, че разполагаме със солидни знания и ноу-хау, от което Вие и/или Вашият бизнес или Вашата организация бихте могли да се възползвате. Гордеем се с възможността да поддържаме тесни партньорски взаимоотношения с една от водещите развойни и научно-изследователски асоциации, което от своя страна ни позволява да обединим усилия в предоставянето на уникални и строго индивидуализирани решения.

винаги е добре да знаеш с кого работиш

Партньори

Горди сме с възможността да си партнираме с доказани професионалисти, организации и образователни структури. За нас е чест да можем да работим с тях. Нещо повече, тези партньорства ни позволяват да предоставяме на Вас върхови решения, които не са достъпни на пазара! Знаем, че това което те прави успешен са партньорите с които работиш, затова за нас е от изключителна важност да работим с правилните!